Candidatul PDM pentru circumscripţia nr. 38 Hânceşti, Ion Mereuţă, s-a lansat în campania electorală.
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Candidatul PDM pentru circumscripţia nr. 38 Hânceşti, Ion Mereuţă, s-a lansat în campania electorală.

Candidatul Partidului Democrat din Moldova (PDM), Ion Mereuţă, s-a lansat astăzi, 16 februarie, în campania electorală pentru alegerile parlamentare noi din circumscripţia uninominală nr. 38, mun. Hînceşti.

„A fi băştinaş înseamnă a te naşte în Hânceşti, a te forma aici, a locui şi a munci în Hânceşti. Sunt hânceştean, cunosc bine problemele locuitorilor raionului şi voi face tot ce îmi stă în puteri pentru a le rezolva, pentru a-i reprezenta cu demnitate în parlament”, a declarat Ion Mereuţă.
 

Candidatul PDM pentru Hânceşti a fost încurajat de colegii de partid, care i-au urat mult succes în campanie şi şi-au exprimat încrederea că acest mandat va reveni la Partidul Democrat.

„Sunt şi eu deputat de circumscripţie şi cunosc foarte bine cât de complicat este să candidezi în localitatea de baştină. Trebuie să revii acasă şi să vorbeşti cu oamenii care te-au ales. Spre deosebire de alţi candidaţi, care vor să vină în Parlament de dragul funcţiei, Ion Mereuţă face acest lucru pentru oamenii de aici, iar ei îşi doresc drumuri, şcoli, grădiniţe pensii şi salarii”, a menţionat preşedintele PDM, Pavel Filip.

Similare
RECOMANDĂRI