Vindeau marijuana şi ecstasy în preajma cluburilor de noapte. Patru persoane - reţinute şi plasate în arest
Sursa foto:Procuratura Vizualizari:

Vindeau marijuana şi ecstasy în preajma cluburilor de noapte. Patru persoane - reţinute şi plasate în arest

Patru persoane au fost reţinute şi plasate în arest pentru vânzare de droguri de tip ecstasy şi marijuana în preajma cluburilor de noapte. Valoarea estimativă a drogurilor se ridică la 120.000 de lei.

Procurorii şi inspectorii de investigaţie au documentat pe parcursul lunii noiembrie 2019 faptele de trafic ilicit de droguri în proporţii deosebit de mari, în capitală, pus la cale şi înfăptuit de către un grup format din patru persoane.

Au fost acumulate probe în privinţa a trei persoane care, în zilele de week-end, vindeau droguri de tip pastile Ecstasy şi marijuana în preajma cluburilor de noapte. Prin urmare,  oamenii legii  au efectuat mai multe achiziţii de control de la suspecţi.

Drept rezultat, oamenii legii au reţinut în sectorul Râşcani al capitalei o persoană asupra căruia au fost depistate 300 grame de  marijuana, iar într-o suburbie a capitalei au fost reţinute alte două persoane. În urma percheziţiilor efectuate în maşina şi la  domiciliul unuia dintre suspecţi,  oamenii legii au  depistat şi ridicat 300 pastile Ecstasy.

În urma măsurilor de investigaţie a fost stabilit faptul că pastile Ecstasy au fost introduse în ţară prin cale de contrabandă  din Olanda,  iar marijuana a fost crescută în condiţii de seră. Valoare drogurilor ridicate se estimează la 120.000 lei.

În acest caz, toţi cei patru bărbaţi din Chişinău, cu vârste cuprinse între 23 şi 39 de ani, au fost plasaţi în arest şi riscă închisoare de la 7 la 15 ani.

Oamenii legii continuă măsurile speciale de investigaţii şi acţiunile de urmărire penală, iar Procuratura va reveni cu detalii odată ce acestea vor deveni disponibile pentru publicul larg.
Similare
RECOMANDĂRI