Un tânăr de 23 de ani a fost condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare, după ce a agresat fizic trei persoane, inclusiv o minoră
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Un tânăr de 23 de ani a fost condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare, după ce a agresat fizic trei persoane, inclusiv o minoră

Un locuitor din Pererâta-Briceni, care a agresat fizic şi psihic trei persoane din familie, chiar dacă autorităţile i-au interzis să se apropie de locuinţa lor timp de trei luni, a fost condamnat la 2 ani şi 6 luni de închisoare.

Agresorul cu vârsta de 23 de ani, originar din satul Balasineşti al aceluiaşi raion, a fost obligat să părăsească locuinţa pentru această perioadă în luna mai, pentru comportament periculos manifestat faţă de membrii familiei. Acesta concubina cu o femeie din acea localitate, care locuia  cu mama sa şi cu fiica de 8 ani cu dizabilităţi.  Acesta însă a încălcat interdicţia şi a venit acasă, unde le-a agresat pe cele trei victime, după ce a consumat iniţial băuturi alcoolice.

După expirarea celor trei luni în care era obligat să nu se apropie de casă, acesta a venit pentru o discuţie de împăcare, însă, de asemenea, în stare de ebrietate. Discuţia a generat într-un conflict cu concubina, care a trebuit să se refugieze la vecini. Când tânărul a intrat în casă, acolo se afla copila concubinei.  Acesta a lovit-o multiplu şi i-a cauzat comoţie cerebrală, fracturarea mandibulei, dar şi alte traume pe faţă şi corp.

După comiterea acestor infracţiuni, la demersul procurorilor, tânărul a fost plasat în arest, iar apoi condamnat la pedeapsa cu închisoarea pentru un termen de 2 ani şi 6 luni.
Similare
RECOMANDĂRI