Un fost angajat al Brigăzii „FULGER” şi un fost angajat al IP Hînceşti, cercetaţi penal pentru trafic de influenţă
Sursa foto:poză simbol Vizualizari:

Un fost angajat al Brigăzii „FULGER” şi un fost angajat al IP Hînceşti, cercetaţi penal pentru trafic de influenţă

Un fost angajat al Brigăzii de poliţie cu destinaţie specială „FULGER” (BPDS) a Inspectoratului General al Poliţiei (IGP) al MAI şi un fost angajat al IP Hînceşti sunt cercetaţi penal pentru trafic de influenţă.

Aceştia ar fi pretins şi primit de la doi locuitori ai municipiului Chişinău mijloace băneşti în sumă de 1300 de euro, susţinând că ar avea influenţă asupra unor persoane publice din cadrul Secţiei calificare a conducătorilor auto Hînceşti a ÎS „CRIS Registru” şi a filialei Hînceşti a ÎS „Centrul de pregătire a specialiştilor pentru Armata Naţională” pentru a-i determina să elibereze permise auto de categoria „A”, „B”, „D” şi „E”,, fără a susţine examenele de calificare.
 
În privinţa acestora a fost iniţiate două cauze penale. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, aceştia riscă amendă în mărime depână la 150.000 de lei sau închisoare de până la 5 ani.
 
În timpul documentării, fostul angajat al Brigăzii de poliţie cu destinaţie specială „FULGER” activa în cadrul Detaşamentului nr. 3 al BPDS „FULGER”  a IGP. Fostul angajat al IP Hînceşti a fost dat în căutare. 
Similare
RECOMANDĂRI