Un chişinăuian riscă până la 4 ani de închisoare pentru că a furat o bicicletă şi o tricicletă
Sursa foto:politiacapitalei.md Vizualizari:

Un chişinăuian riscă până la 4 ani de închisoare pentru că a furat o bicicletă şi o tricicletă

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Chişinău, este cercetat penal pentru comiterea a două furturi. Acesta a furat o bicicletă şi o tricicletă din sectorul Ciocana al Chişinăului.

Primul caz a avut loc pe 3 august. Poliţiştii au fost anunţaţi de o doamnă în vârstă de 33 de ani că i-a fost furată bicicleta din scara unui bloc de locuit de pe strada Nicolae Milescu Spătaru. Proprietara ar fi lăsat pentru câteva clipe bicicleta fără supraveghere în scara blocului, iar când a ieşit, bicicleta nu mai era. Femeii i-a fost cauzat un prejudiciu de 1 500 de lei.

Al doilea caz a avut loc pe 5 august. De această dată a fost furată din scara unui bloc de locuit de pe strada Nicolae Milescu Spătaru, o tricicletă. Poliţiştii au fost sesizaţi de către o tânără de 29 de ani, iar prejudiciul care i-a fost cauzat constituie 1 600 de lei.

Individul a fost identificat şi reţinut de către ofiţerii de investigaţie ai Inspectoratului Ciocana. În cadrul audierilor, bărbatul şi-a recunoscut vinovăţia, declarând că bunurile sustrase le-a vândut la o piaţă din municipiul Chişinău. În prezent, poliţiştii întreprind măsuri în depistarea bunurilor, dar şi a  persoanelor care au procurat bunurile sustrase, pentru a fi returnate proprietarilor.

Bărbatul este cercetat penal pentru furt care potrivit legislaţiei în vigoare se pedepseşte cu amendă în mărime de la 32 500 la 67 500 de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la patru ani.

Anterior, acesta a fost judecat pentru infracţiuni similare, se arată într-un comunicat al Poliţiei Municipiului Chişinău.


Sursa: politiacapitalei.md

Similare
RECOMANDĂRI