Trei persoane din Bălţi sunt cercetate penal pentru consum şi vânzare de droguri
Sursa foto:http://politia.md Vizualizari:

Trei persoane din Bălţi sunt cercetate penal pentru consum şi vânzare de droguri

O femeie şi doi bărbaţi din mun. Bălţi, au fost reţinuţi de poliţişti fiind suspectaţi de consum şi realizarea substanţelor narcotice şi psihotrope pe teritoriul municipiului Bălţi.

Oamenii legii au documentat bănuiţii pe parcursul lunilor iunie-august. Poliţiştii  au  stopat pentru verificări un taxi de model  „Dacia Logan”, în care se  aflau o femeie de 37 de ani şi doi bărbaţi de 44  şi 46 de ani, toţi locuitori ai municipiului Bălţi, anterior judecaţi pentru săvârşirea diferitor infracţiuni.
 
În urma percheziţiei efectuate în automobil, poliţiştii au depistat şi ridicat un pachet de culoare neagră cu masă vegetală mărunţită de culoare verde, cu un miros puternic specific de marijuana, în cantitate de 2 kg.
 
Totodată, în geanta personală a unuia dintre bărbaţi au fost depistate seringi, pastile ”Clonozepam” şi un vas din sticlă cu volumul de 150 ml de culoare închisă cu lichid incolor.
 
În acest caz a fost iniţiată o cauză penală pentru „circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare”.  
 
Conform legislaţiei în vigoare persoanele culpabile de comiterea acestei fărădelegi riscă închisoare de la 3 la 7 ani.
Similare
RECOMANDĂRI