Doi tineri din Chişinău au primit mandate de arest pentru că au traficat două minore
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Doi tineri din Chişinău au primit mandate de arest pentru că au traficat două minore

Doi tineri din Chişinău cu vârstele de 22 ani, au fost reţinuţi şi plasaţi în arest pentru că au obligat două minore cu vârstele de 14 şi 16 ani să presteze servicii sexuale, însă banii erau încasaţi doar de către cei doi învinuiţi.

Tinerii locuiesc în Chişinău, dar sunt de baştină din raioanele Glodeni şi Teleneşti. Aceştia au recrutat victimele în timp ce acestea deja prestau astfel de servicii, pe stradă, în capitală şi le-au impus să le presteze în continuare, însă „sub patronajul” lor – atât pe stradă, cât şi într-o locuinţă în care le adăposteau. Astfel, doar pentru perioada de o lună – cu tariful de 500 lei per client, pentru o oră – aceştia au colectat venituri în valoare de aproximativ 200.000 lei, din care însă victimele nu au primit nimic.


Faptele acestora au fost documentate, sub conducerea procurorilor, timp de 3 luni de zile, de comun cu ofiţerii de investigaţie ai Direcţiei de Poliţie mun. Chişinău. Procuratura le-a înaintat celor doi învinuirea care prin decizia judecătorilor au fost plasaţi în arest preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit legii, faptele comise de către cei doi sunt pedepsite cu închisoare de la 15 la 20 de ani şi cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 3 la 5 ani sau cu detenţiune pe viaţă.
Similare
RECOMANDĂRI