Doi bărbaţi, plasaţi în arest pentru comiterea unei tâlhării
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Doi bărbaţi, plasaţi în arest pentru comiterea unei tâlhării

Doi bărbaţi, au fost plasaţi în arest preventiv fiind învinuiţi de sustragerea banilor şi bijuteriilor din domiciliul unui locuitor din Trebisăuţi-Briceni.

Tâlhăria a fost comisă la data de 14 decembrie curent. Bărbaţii au pătruns în domiciliul victimei şi au aplicat violenţa asupra acesteia, au ameninţat-o cu moartea, după care au sustras 9600 lei şi bijuterii.

Ca rezultat al acţiunilor de urmărire penală şi al măsurilor speciale de investigaţie desfăşurate, sub conducerea procurorilor, cei doi bărbaţi originari din satele Trebisăuţi şi Caracuşenii Vechi ale aceluiaşi raion au fost reţinuţi de către angajaţii MAI, în data de 17 decembrie curent. Aceştia au fost reţinuţi în municipiul Chişinău, după încercarea să se sustragă de la urmărirea penală,  iar joi, 19 decembrie curent, la solicitarea procurorilor, aceştia au fost plasaţi în arest preventiv pentru 30 de zile.

Învinuiţii au vârsta de 35 şi, respectiv 45 de ani. Ambii au mai fost judecaţi pentru jaf, tâlhării şi omor şi şi-au ispăşit sentinţele în închisoare pentru termene de 16 şi 17 ani, iar unul din ei a fost eliberat din închisoare în vara anului 2019. Dacă li se va demonstra vinovăţia, persoanele  riscă o pedeapsă cu închisoarea pe un termen de la 6 la 10 ani.
Similare
RECOMANDĂRI