Ducii de Sussex, Harry şi Meghan, renunţă la marca „Sussex Royal”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ducii de Sussex, Harry şi Meghan, renunţă la marca „Sussex Royal”

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan nu vor folosi cuvântul „Royal” ("Regal", n.r.) pentru noul lor brand, a anunţat un reprezentant al ducilor de Sussex. Cererea de înregistrare a mărcii Sussex Royal a fost retrasă.

„Ducele şi ducesa de Sussex nu intenţionează să folosească «Sussex Royal» în niciun domeniu începând din primăvara anului 2020", a anunţat un purtător de cuvânt al Ducilor.

Reprezentantul cuplului a declarat că, având în vedere regulile specifice guvernului britanic în legătură cu utilizarea cuvântului „Royal”, Harry şi Meghan au fost de acord că noua lor organizaţie non-profit să nu poarte numele Sussex Royal Foundation.

Ducele şi ducesa de Sussex se vor întoarce în Marea Britanie la sfârşitul acestei luni pentru a-şi îndeplini ultimele îndatoriri oficiale înainte de a se retrage oficial din poziţia de membri seniori ai familiei regale.

Harry şi Meghan au discutat cu reprezentanţi şi membri ai familiei regale britanice cu privire la posibilitatea de a folosi sintagma „Sussex Royal” imediat după ce şi-au anunţat decizia de a se retrage din prim-planul activităţilor oficiale. Concluzia a fost că nu pot folosi cuvântul „royal” (regal) din cauza regulilor guvernamentale. De altfel şi cererea de înregistrare a mărcii Sussex Royal a fost retrasă, arată BBC.

Presa britanică scrie că cei doi îşi vor îndeplini îndatoririle regale până pe 31 martie. În acest timp, Meghan Markle va marca Ziua Internaţională a Femeii pe 8 martie, iar soţul său va avea mai multe apariţii publice, inclusiv la Royal Albert Hall şi la Westminster Abbey din Londra.

Similare
RECOMANDĂRI