Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Părinţii Alexandrei Măceşanu au ajuns la sediul DIICOT, după refuzul predării cărţii de identitate

Cazul Caracal continuă să uimească pe zi ce trece. DIICOT a cerut părinţilor Alexandrei Măceşanu buletinul fetei, însă aceştia au refuzat. Ei le-au cerut anchetatorilor să consulte raportul de expertiză genetică, realizat de INML, în cazul fetei. Astăzi, părinţii Alexandrei Măceşanu au ajuns la sediul DIICOT.

Părinţii Alexandrei Măceşanu au ajuns, joi, la sediul DIICOT, după ce au refuzat să predea cartea de identitate a fiicei lor, în urma raportului de expertiză genetică ce arată că victima arsă în butoi era Alexandra. Ioan Măceşanu a spus că nu va preda buletinul.

Familia Măceşanu a ajuns la DIICOT în jurul orei 13, însoţită de un avocat şi nu au făcut declaraţii.

Tatăl Alexandrei, Ioan Măceşanu, a răspuns, însă, atunci când a fost întrebat dacă va preda cartea de identitate a fetei, spunând: „Nu, nu”.

Părinţii Alexandrei Măceşanu vor cere, la DIICOT, raportul INML în prezenţa avocatului şi, în funcţie de raport, vor cere o contraexpertiză. De asemenea, vor solicita mai multe lămuriri în legătură cu dosarul Caracal.

Procurorii DIICOT din cadrul Structurii centrale au dispus, luni, prin ordonanţă, predarea de către familia Alexandrei Măceşanu a cărţii de identitate către poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, după ce raportul de expertiză genetică a arătat cu probabilitate de 99,93% că victima arsă în butoi este fiica lor.

În baza raportului, ar putea fi cerut certificatul de deces.

Familia Măceşanu a refuzat, însă, luni, predarea cărţii de identitate a Alexandrei, motivând faptul că solicită să consulte conţinutul concluziilor respectivului raport.

Similare
RECOMANDĂRI