VIDEO. Viorica Dumbrăveanu: 263 de cazuri de infecţie cu COVID-19 în Republica Moldova sunt înregistrate, 16 - în regiunea transnistreană
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Viorica Dumbrăveanu: 263 de cazuri de infecţie cu COVID-19 în Republica Moldova sunt înregistrate, 16 - în regiunea transnistreană

Până în prezent, în Republica Moldova au fost înregistrate 263 de cazuri de infecţie cu COVID-19, cele mai multe dintre acestea fiind cu transmitere locală. Despre acest lucru a declarat ministrul Sănătăţii, în cadrul unui briefing de presă.

"Avem înregistrate 263 de cazuri de infecţie cu COVID-19. Avem 148 persoane de gen feminin şi 115 de gen masculin, dintre acestea 59 sunt cazuri de import, restul fiind de transmitere locală, cele mai multe dintre acestea fiind în Chişinău, Hînceşti, Soroca, Ştefan Vodă, inclusiv este afectată şi regiunea transnistreană, unde avem 16 cazuri", a spus Viorica Dumbrăveanu.

Ea a mai afirmat că 127 de persoane sunt internate la Spitalul Toma Ciorbă, 32 de persoane fiind în stare gravă. Potrivit ei, la Spitalul de Boli Contagioase pentru Copii sunt internaţi 15 copii şi cinci adulţi."Am început internările la Spitalul din Bălţi, am activat Spitalul din Căuşeni, astăzi va fi activat şi Spitalul din municipiul Chişinău, preponderent pentru persoanele care domiciliază în municipiul Chişinău. Este vorba de Spitalul Arhanghelul Mihail. Vor fi activate mai multe spitale raionale", a spus ea.

Briefing de presă susţinut de Ministrul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, Viorica Dumbrăveanu, de prezentare a informaţiilor actualizate privind controlul infecţiei prin Coronavirusul de tip nou, la nivel naţional.

Similare
RECOMANDĂRI